tiistai 28. toukokuuta 2013

Kirpparilöytöjä.

Rakastan kirpputoreja. Varsinkin sellaisia, mistä voi oikeasti löytää vanhaa.

Olen monesti ihastellut kauniita pellavaisia pöytäliinoja, joita tuntuu löytyvän joka toiselta pöydältä ihan pilkkahintaan. Koska ruokapöytiä on vain yksi ja valkoisia pyötäliinoja tulee käytettyä vain harvoin, olen miettinyt mitä kaikkea noista ihanista pellavaisista liinoista voisi taikoa. 


Tämä liina päätyi saksien käsittelyyn. Jotenkin tuntui pahalta leikata sitä. Tarkoituksena on loihtia liinasta keittiöliinoja. Yhdestä liinasta sain leikattua neljä 50x70cm keittiöliinaa saumavaroin. Loput soirot jäävät odottamaan käyttöä kangaslaatikkoon. 
Löysin myös Martha Stewartin ompelukirjan. Olen yrittänyt etsiä kyseistä kirjaa myös kirjastosta, mutta aina se on ollut lainassa. Nyt onni oli siis puolellani ja viidellä eurolla sain kirjan omakseni. Kirjassa on hyvin esillä erilaiset ompelutekniikat ja -niksit. 


Tämän kaunokaisen löysin NELJÄLLÄ (?!?!?!) eurolla. Täysin virheettömässä kunnossa oleva lähes kaksi metrinen pellavaliina on uusi aarteeni. Melkein teki pahaa maksaa vain neljä euroa... Toisaalta nyt liina löysi kodin, jossa se pääsee edustamaan paraatipaikalle aina tärkeissä juhlissa. Tätä en kyllä ompeluihin uhraa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti