keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Joulukortit.

Tykkään askarrella ja tykkään näpertää kortteja, mutta silloin kyse on suuresta määrästä (eli minun tapauksessani yli kahdesta kortista), eivät hermoni riitä. 

Niinpä ystäväni ja sukulaiseni ovat saattaneet huomata niin ystävänpäivä-, pääsiäs- kuin joulukorteissaniki tietyn yhteneväisen piirteen: yksinkertaisuus. Sen verran hyvin tunnen itseni, etten yritä edes lähteä tavoittelemaan tähtiä taivaalta. Jos kortti-idea pitää sisällään useamman kuin kolme vaihetta, on idea siinä vaiheessa kuopattu. Korttien kohdalla korostuu perusajatukseni, simppeli on parasta. (Vaikkakin näin on kenties enemmänkin realiteettien pakosta korttien kohdalla.)

Tässäpä tämän vuotinen taidonnäytteeni joulukorttien osalta. Vaiheita oli kolme ja tarvikkeina vanha kirpparilta löydetty jouluinen pöytäliina, sakset, liima ja kynät. Leikkasin joululiinasta ihat sydämet, liimasin ne korttiin ja kirjoitin sapluunan avulla tekstiksi joulu. Kortin sisälle saatoin kyllä lainata jotain perus joulufraasia ja ehkä toivottaa hyvää jouluakin...Hieman enemmän jouluista ilmettä luomaan sujautin kortit joulunpunaisiin kuoriin, ja siinäpä se oli.

Kyllä se on vain taas todettava ainakin omalla kohdallani, että vaikka yksinkertaisuuteen tähtäsin laiskuuteni vuoksi ei lopputulos ole pöllömpi. 

Ja viestihän se tärkein on:
<3 Joulu

3 kommenttia: