torstai 10. huhtikuuta 2014

Naftaliini.

Päätin, että blogini hiljaiselo saa nyt luvan riittää. 

Nyt blogini kaivetaan neljän kuukauden nahftaliniissä olon jälkeen ihanaan kevääseen. Kyllä se on myönnettävä, että aurinko tekee ihmeitä. 

Vaikka käsitöitä syntyi tuntui viikko toisensa joulutauon jälkeen vaikeammalta alkaa päivittää blogia. Nyt tähän on tulossa muutos. Aivan samanlaiseen julkaisutahtiin en pyri kuin syksyllä vaan haluan pitää blogini päivittämisen mahdollisimman stressivapaana. Silloin kuin jotain uutta syntyy lupaan jakaa sen teidän kanssanne. Tämän uskon myös näkyvän itse ideoissa ja käsitöissä.

Aloittaisinkin käsitöiden esittelyn niistä joululahjoista, joita en ennen joulua raskinut blogini puolella esitellä yllätysmomentin rikkoutumisen pelossa. Vähän tuntuu kyllä hassulta esitellä joulun aikaisia töitäni, mutta miksipäs nuo vanhenisivat muka.

Paljastinki jo ennen joulua, että jotain ihanaa syntyy taas vanhoista pellavaliinoista. Jatkoin hieman aikaisempaa ideaa keittiöpyyhkeistä lisäämällä niihin kangastusilla tekstin piristämään arkea.Ainakin omaan filosofiaani teksti uppoaa hyvin.


2 kommenttia: