tiistai 11. kesäkuuta 2013

Paperinaru.

Löysin Hämeenlinnan uudesta Eurokaupasta ihanan värisiä paperinaruvyyhtejä. Ostin ensin pari vyyhtiä ihan kokeilutarkoituksessa. En ollut aikaisemmin virkannut paperinarusta, joten nyt päätin testata miten kyseinen naru käyttäytyy virkatessa. Ei mennyt kuin tovi, kun menin ostamaan lisää vyyhtejä. 
Kokeilusta syntyi raidallinen lankakori.

Tarjolla oli vaikka minkälaisia värejä, joten voi olla että samanlaisia lankakoreja syntyy lisää useissa väreissä. Paprinaru yllätti kyllä, sillä se taipui suhteellisen hyvin ja pitää hyvin pystyssä korin reunat.

3 kommenttia:

 1. Jos saa tunnustaa niin suorastaan harmittaa kun onnistut noin hyvin ja helpon kuuloisesti tuon paperinarun kanssa.. Olen rohmunnut jostain alennusmyynnistä aikoinani muovikassillisen erilaisia paperinarujuttuja ja en vaan osaa millään saada sitä taipumaan virkkaukseksi tai neulomukseksi joten piilotin sen nyssykän kaappiin.. En silti anna periksi vaikka luovutankin kunnes hermot taas kestävät kokeilla uudestaan.. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan, että onnistuminen johtui minun tapauksessani suhteellisen pehmeästä ja ohuesta paperinarusta. Pakko kyllä myöntää, että pari ensimmäistä kierrosta olin hyvin epäuskoinen onnistumiseen. Jotenkin kori otti muotonsa ja virkkauksen väljyys paperinarun taipumattomuudesta johtuen jotenkin vain hävisi. Itse en kastellut narua, mutta olen lukenut monien kastelevan sen jotta siitä tulisi pehmeämpi ja näin helpommin työstettävä.

   Kokeile rohkeasti uudestaan! Ehkä paperinaru on jo antanut periksi taistelunsa :D

   Poista
  2. Juu, tuosta kastelusta olin kanssa jostain lukenut. Kurkistin sinne nyssäkkään kaapin perällä nähtyäni nuo sinun tekemäsi ihanuudet, mutta muistissa oli vielä liian tuoreena mielikuva sen virkkaamisen ja neulomisen tahmeus, joten odotan vielä hetken, ehkä kaksi.. =D kiitos silti tsemppauksesta!

   Poista