perjantai 26. heinäkuuta 2013

Asuntomessut 2013

Kävimme Hyvinkään asuntomessuilla ihastelemassa uusia taloja ja ennen kaikkea sisustuksia. Olen käynyt kerran aikaisemmin asuntomessuilla lapsena, joten aikaisempaan vertailukohtaa ei juurikaan ollut. 

Tapahtuma oli itsessään hyvin järjestetty ja jokaiselle löytyi jotakin katseltavaa. Talot tuntuivat vaan olevan talo talon jälkeen samanlaisia niin ulkomuodoltaan, pohjaratkaisultaan kuin myös yllättävästi sisustukseltaan. Pääteemoina tuntui sisustuksissa olevan 2013 asuntomessuilla harmaat laatat, vaaleat lattiat (ei puunväriset), korkeakiiltoiset keittiönkaapit shokkiväreillä, lasiseinät saunoissa ja takat. 

Erityisesti takat olivat järjestäen kauniita, klassisia ja yksinkertaisia. Puun vähäinen käyttö sisutuksessa toi moneen sisutukseen kylmän ja kolkon fiiliksen. Ihania yksityiskohtia löytyi kyllä melkein joka kohteesta. Koristelaattat kylpyhuoneissa jäi erityisesti mieleeni monessa kohteessa. 

Yhden talon sisustus oli kuitenkin yli muiden. Passiivikivitalo Lumikin (kohde 15) sisustus mielytti erityisesti sisustussilmääni. Harmoninen ja lämmin yleisilme yhdistettynä pelkistettyihin muotoihin ja kauniisiin materiaaleihin oli vastustamaton! Balmuirin ihanat tekstiilit viimeistelivät tyylin. Jopa lastenhuoneesta oli saatu lämmin ja houkutteleva, mutta silti nuorekas ja leikkisä. 

Addiktio on nyt syntynyt. Pakko saada joskus jotain Balmuirin ihania tekstiilejä myös meidän kotiin!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ehdottomasti nousi kyllä edukseen muiden joukosta pehmeydellään ja harmonisuudellaan :)

      Poista