torstai 26. syyskuuta 2013

Ison neuletyön aloitusta.

Olen jo kauan haaveillu tekeväni Novitan ohjeen mukaisen torkkupeiton. Ongelmaksi on muodostunut torkkupeiton kustannukset, sillä nopeasti laskien kyseisellä langalla ja menekillä materiaalien hinta olisi vaatimattomat 126 euroa. Eli aivan liikaa!

Päätin kuitenkin tehdä ohjetta mukaillen omanlaisen torkkupeiton jämälangoista, kirpparilta löydetyistä langoista ja seitsemästä veljeksestä. Uskoisin näin laskevani materiaalikustannukset ja menekin vain murto-osaan ennakoidusta. Edullisten lankojen lisäksi teen työn suurilla puikoilla ja yksinkertaisella langalla poiketen Novitan ohjeesta. Saa nähdä mitä tulee!Värimaailmaksi muodostui valko-harmaa-musta. Eli hyvin graaffista, joka mielestäni korostaa entisestään siksak-kuviota hienosti.


Mikäs sen mielyttävämpää kuin neuloa kynttilän valossa lämpimässä sisällä kun ulkona pimenee ja kylmenee ihanasti!

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää ainakin näissä kuvissa.:) Tosi usein omatkin neuleunelmat on vähän mietinnän alla juuri tarvikekustannusten takia. Onneksi keksit edullisemman vaihtoehdon.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pakko paljastaa, että torkkupeitto valmistui toissapäivänä. Nyt edessä vain armoton päättelyurakka. Kun se on ohi, laitan heti uusia kuvia valmiista työstä :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää - valmista työtä odotellessa :)

  VastaaPoista