keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Tallinnan Karnaluks.

Kävin ensimmäistä kertaa Tallinnassa vieraillessani käsityötukku Karnaluksissa. Hui mikä paikka! Ensinnäkin vaati salapoliisityötä löytää paikka ja sitten vielä ammatillista apua järkytyksestä toipumiseen. Mikä ihana paikka olikaan! Voin väittää, että jos sieltä hyllykilometreistä ei löydy jotain käsitöihin liittyvää niin ei sellaista olekkaan. Sitä vain ihminen jotenkin sokaistuu, kun on niin paljon mahdollisuuksia. Uskoisin, että käyttäytymismalleja on kaksi. Jotkut, kuten minä, menin ainakin niin lukkoon tavaran paljoudesta että oli edes mahdotonta keksiä mitä tarvitsisin ja toiset puolestaan purkavat hämmenyksensä siihen, että ostavat myös sellaista mitä eivät edes tarvitse. Ainoa mahdollisuus maksaa ostokset Karnaluksissa on käteisellä, joten uskon sen hieman hillitsevät shoppailun lumoa.

Itselle tarttui mukaan seuraavaa: isot puiset pyöröpuikot, lyhyet pienet sukkapuikot, muoviset (led-valo) puikot, muutama kerä sukkalankaa, 10 kerää villasekoitelankaa. Lisäksi ostoshuumassa hamstrasin Viru-keskuksen lankakaupasta ihanimmista ihaninta merinovillaa. 

Varsinkin sen valossa, että olen yrittänyt tyhjentää jämälankavarastojani, on kaikki ostokset hyvin tarpeellisia. Näin on ainakin hyvä uskotella itselleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti