tiistai 26. marraskuuta 2013

Joululahjat.

Voi kuinka problemaattinen onkaan tämän hetkinen tilanne; olen ollut käsitöiden saralla ahkerampi kuin koskaan, mutta kun ne kaikki valmiit ja valmisteilla olevat työt on tonttupajan tuotteita. Tämän vuoksi lyhyt hiljaisuus on vallannut blogin.
 
En ehkä malta kuitenkaan odottaa jouluun....

8 kommenttia:

 1. Vilauta vain vähän? ;) Kyllä me kanssabloggaajat ainakin jaksamme odottaa, sillä meillä on sama tilanne. Malttia puolin jos toisin, niin pysyy joulun salaisuudet tallessa. Itse ajattelin vilauttaa yksiä sukkia hiukan, mutta muuten taitaa joululahjat pysytellä visusti salassa.. ehkä? :D (minä ainakin olen tunnetusti varsinainen 'lahjojenpaljastaja'.. tuttu tilanne miehelle: "et arvaa mitä olen tehnyt joululahjaksi sulle" . Ja toinen jo valmiiksi peittelee vihjeiltä korviaan, kun ei halua kuulla :D ) Iloa joululahja-pajalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä vilautan muutamia juttuja, mutta joidenkin maltan pitää jännitystä yllä aina jouluun asti... tai sitten en :D Onneksi ei ole enää montaaa viikkoa! Toisaalta kamalaa, että on enää niin lyhyt aika jouluun kun olis vaikka ja mitä vielä tekemättä.

   Poista
  2. Kolme viikkoa!! ? Iik. Hyvä ku sanoit :D. Taidan sittenkin ostaa enemmän kuin olin suunnitellut. ;)

   Poista
  3. Vaikka olin ajatellu, että pian se Joulu tulee, mutta nyt kun mainitsit että kolme viikkoa.... apua!!!

   Oon kyllä päättäny, että tänä jouluna en aattoa edeltävänä yönä valvo yksienkään sukkien kanssa. Jos pahalta alkaa valmistumisien kanssa näyttää niin ei muuta kuin muiden joulupaniikissa olevien ihmisten kanssa shoppaileen aaton aattona. :)

   Poista
 2. Mulla on siitä hyvä tilanne, että lahjan saajat eivät tiedä blogini olemassaolosta niin voin julkaista jo näin ennen joulua kaikenlaista. Tosin blogi näyttää olevan koko ajan jäljessä vaikka yritän sitä ahkerasti päivitellä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä sitten hyvässä asemassa! :) Ja totuushan on se, että vaikka jotain lahjoja esittelisinkin blogissa etukäteen, eivät lahjan saajat voi kuitenkaan tietää mitä saavat! Tai tähän ainakin luotan :)

   Poista