perjantai 15. marraskuuta 2013

Tähtiä.

Vaikka marraskuu etenee uhkaavasti päivä päivältä kohti joulukuuta, ei talvitunnelma kuitenkaan lisäänny sammassa suhteessa. Totuus on kuitenkin se, että olen ehdottomasti jouluihminen. Myöskin se on kiistatonta, että ensimmäinen adventti on vain muutamien viikkojen päässä.

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että joulukoristeet ovat liian vähän aikaa tuomassa tunnelmaa. Varsinkin kun ne usein haluaa jo ennen uutta vuotta heittää varastoon odottaamaan taas seuraavaa vuotta. Joulua edeltävä aika tarjoaa minulle mahdollisuuden valmistuatua tulevaan - jouluun eli rentoutumiseen ja yhdessä oloon rakkaiden kanssa. Tämän vuoksi koristeet jo ennen joulua laitettuna ovat luomassa ja virittämässä tunnelmaa, joka lopulta johtaa arki huoleiden unohtamiseen toviksi ja nauttimiseen juuri siitä hetkestä missä elää. Joulukoristeet muistuttavat, että kohta saa nauttia.

Ihanassa Cirkus-blogissa oli tehty mitä ihanampia joulutähtiä. Niinpä itsekkin inspiroidun tästä. Itse ohje löytyy täältä.
Tässä tekemisprosessi ja tuotokseni. Kerrankin muistin ottaa kuvia tekemisvaiheesta.

Ratkaisin kiinnistyksen liimaamalla klemmarin tähden sisään siten, että yksi korva jäi ulos. Sakaroiden liimaamiseen käytin ihan paperiliimaa, mutta kiinnityksen ja palat yhdistin kuumaliimalla.


Tässä valmiit tähdet. Tein tusseilla ja geelikynillä tehosteita yksivärisiin kartonkeihin. Tähtien halkaisia on noin 15cm. 

Nyt vain ripustus puuhiin ja talvisempaa tunnelmaa virittämään.

2 kommenttia:

  1. Ihania tähtösiä! Hihii, täällä ollu ihan samat mielessä, mie bongasin tuon ohjeen Oh So Ihana -blogista ja kävin ostaan hopeaista kartonkia ootteleen energianpuuskaa, saapa nähä valmistuuko tälle joululle minun tähtikoristeet. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein kahtena iltana satsit ihania tähtiä ja oli jotenkin niin terapeuttista että! :) Joutuu ehkä vieläkin askartelemaan lisää!

      Poista