tiistai 19. marraskuuta 2013

Kirjoneulonta.

Mikään ei ole ollut neulonnassa samanlainen haaste minulle kuin kirjoneulonta. Tasaisesti kerran vuodessa ajatten, että joskos nyt.
 
Näin myös tänä vuonna ja harmikseni voin todeta, että ei ole vieläkään minun ja kirjoneulonnan aika. Ei vaan luonnistu, ei!
Vaikka yritän kuinka kevyesti kuljettaa lankoja mukana, on jälki enemmän kuin epätasaista. Ehkä taas vuoden päästä voin ajatella olevani kypsempi neuoloja ja selättää kirjoneulonnan haasteen.
 

6 kommenttia:

 1. Sama juttu minulla. Aina suhteellisen pömppäisen näköistä, kun teen kirjoneuletta. Mutta ehkäpä se vielä sileentyy tuosta kun prässäät? :). Eikä tuo minkään pömppäisen näköistä ole edes, mutta tietenkin se riippuu mittarista ;). Tekemällä oppii? (sanoo hän, joka reilusti taitaa siirtää ensi vuoteen kirjoneuleen haastamisen)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin miekin järkeilin, että työ sileentyisi jos pääsisin ikinä siihen prässäämiseen asti. Jotenkin luovutan jo huomattavasti ennen tätä. Ehkä en tällä kertaa odotta taas uutta vuotta, vaan tartun härkää sarvista vaikka joululomalla! :)

   Poista
 2. Tuttu tunne, joka vuosi aloitan jotain kirjoneuleista varmana että kyllä se tänävuonna onnistuu... Muttakun ei se niinkään ihan mene... ;) Mutta eikös se niin mene, että tekemällä oppii parhaiten? Tai että harjoitus tekee mestarin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, että tekemällä oppii parhaiten! Mutta jotenkin se on niin vaikeaa, kun mie ainakin luovutan jo ennen kuin pääsen kunnolla liikkeelle :P

   Poista
 3. Tuttuja tunteita! :D Lopputulosta silottamaan olen itse käyttänyt armottomasti silitysrautaa, ja onkinut kireimpiä silmukoita paremmin esille puikoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli näillä vinkeillä maltan toivottavasti ensikerralla jälleen kokeiltuani kirjoneulontaa tehdä työn valmiiksi ja silittää :D

   Muutenkin ihan hävettää kuinka usein jää viimeistelemättä kaikki valmiit työt silittämällä, kun niin pienellä vaivalla saisi aikaan sen loppusilauksen! :)

   Poista